LIVESTREAM

Onlineedu platforma omogućava prenos u Full HD kvalitetu i dostupna je na svim desktop, android i IOS uređajima. Naša platforma pruža mogućnost ovakvog prenosa u zatvorenom sistemu, odnosno na samoj platformi. 

Praćenje događaja je jednostavno, bezbedno i interaktivno jer pruža mogućnost preuzimanja dokumenata, uključivanja raznih prezentacija, videa i drugih vizuala koji će dodatno angažovati publiku. Pored toga, postoji mogućnost interakcije sa publikom kroz chat-ovanje i druge forme.

LIVESTREAM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Možemo  da realizujemo i istovremeni streaming na više destinacija. Sa Onlinedu platforme live steam može da se prenosi i na društvenim mrežama – Youtube, Facebook, Linkedin, Twitter, Pinterest i TikTok For Business. 

Na ovaj način Vaš online događaj posećuje šira publika, bez prethodnog prijavljivanja i bilo kakvih daljih koraka – samo na jedan klik. Prednost je što događaj mogu pratiti na računaru i na svojim mobilnim telefonima ili tabletima.

KREIRANJE VIRTUELNIH ŠTANDOVA

Zahvaljujući Onlineedu platformi Vaša konferencija ili bilo koji tip događaja može biti obogaćen virtuelnim štandovima, te se transformiše u pravi online sajam. Na ovaj način se publika detaljnije upoznaje sa celokupnom ponudom proizvoda, programa i usluga koje nudite.

Online događaj postaje pravi interaktivni digitalni prostor, sa mnoštvom partnerskih učesnika koji se mogu predstaviti širokoj publici na jednom mestu.

KREIRANJE KVIZOVA, ANKETA ITD

Posetioci događaja nisu pasivni posmatrači, već aktivni učesnici. Njihov angažman postiže se kroz ankete, evaluacione forme i kvizove. Onlineedu platforma u okviru svakog webinara, obuke ili konferencije nudi mogućnost ovakve interakcije sa publikom i učesnicima.

Na ovaj način dobijate povratne informacije i utiske svojih učesnika, a ove podatke možete analizirati u cilju unapređivanja svojih edukacija, usluga ili marketing strategija. Sa druge strane, publika dobija priliku da iznese svoje ocene što doprinosi građenju poverenja u Vaš brend.

VIRTUELNI VODIČI

Na Onlineedu platformi učesnici online ili hibridnih događaja moći će da obiđu poslovni ili izložbeni prostor, smeštajne kapacitete ili salone, da dožive enterijer kao da su fizički u prikazanom objektu. Zahvaljujući virtuelnom vodiču u visokoj rezoluciji, ovakav vizuelni doživljaj upotpuniće svaku prezentaciju projekta ili čitavog biznisa. Zato smo implementirali ovaj vodič u naše online konferencije, webinare, edukacije, obuke i druge događaje. Ne uskraćujte učesnicima priliku da na pravi način otkriju potencijale vaše organizacije ili poslovanja, kroz interaktivnu šetnju vašim virtuelnim prostorom.

VR OBJEKTI

Najrealnije i najefektnije ćete predstaviti svoj proizvod ako ga prebacite u virtuelnu realnost. VR 360° objekti se rotiraju oko svoje ose i dozvoljavaju detaljno razgledanje proizvoda sa svih strana. 

U okviru online ili hibridnih događaja (kombinacija uživo i online prenos) putem naše platforme, imate mogućnost da prikažete svoje proizvode koristeći upravo ovu tehnologiju virtuelne realnosti. Tako vaša konferencija, edukacija ili sajam dobijaju novu vrednost, jer učesnici imaju kompletnu predstavu o predmetu o kome je reč, bez potrebe da izlaze iz online prostora. Na VR objekte mogu se postaviti hotspotovi sa detaljinim opisom proizvoda. VR objekte zato ne treba dodatno opisivati niti pojašnjavati, oni govore i prodaju sami sebe.